Workshops !




Workshops zijn dagelijks mogelijk vanaf de middag. Begintijd in de middag 12.00 uur en avond vanaf 18.00 uur. Vanaf 6 tot 24 personen. welkoms amuse bij binnenkomst.

Streek menu 3 – gangen.

Amuse en 3 gangen koken met streek producten


Typische authentieke italiaanse gerechtjes

De gerechtjes zijn geen standaard Italiaanse maar echt typische onbekende uit verschillende streken in Italië die we nakoken Er zijn verschillende soorten zowel warm als koud, vis, vlees en vegetarisch


Limburgs tapas menu

Verfijnde streekgerechtjes in een culinair jasje. Gerechtjes gemaakt met producten uit de streek/euroregio Bijv. 1 amuse -2 Koud- 2 warm- 1 vegetarisch- 1 zoet


Oostenrijks diner

Amuse en 4 gangen menu met Oostenrijkse recepten.


De “Cook Lover”

Hier komen de creatieve Lovers in het spel. Koken met top producten tot luxe meerdere gangen diner. Van voorgerecht tot dessert wordt er met mooie niet alledaagse producten gewerkt